19:15

IFK ÅMÅL

Referat: IF Viken - IFK ÅMÅL

Delad poäng
Jämn bortamatch mot Vikens 03 lag.0-0 efter en jämn första period med nästan inga chanser för något av lagen.
Viken tog ledningen i andra efter två snabba mål i slutet av perioden.I tredje började IFK hitta ett bättre spel,och det gav utdelning genom ett fint skott av Anis.Viken svarade snabbt med 3-1. Jabr reducerade på en snyggt slagen frispark.IFK spelade bättre och bättre och Hassan kvitterade på ett snyggt långskott.Med fem minuter kvar pressade Simon in en nick efter retur på ett IFK skott.Med 1 minut kvar kvitterade tyvärr Viken på frispark,men IFK hann med en chans till som Hassan var mycket nära att få in.
Inget skönspel men mycket bra kämpat av hela laget,starkt att vända 0-2 och 1-3 till ledning 4-3.ALLA killar godkända idag,
EXTRA stort tack till Nazme och Jaber som genom rutin och lugn ger hela laget trygghet och självförtroende!
Till sist:Mohammed Jaber snabbast i Åmål!!!!